ZAVRSEN ŽRIJEB EVROPSKOG SENIORSKOG PRVENSTVA – VARŠAVA 2017

Zavrsen žrijeb Evropskog seniorskog prvenstva koje će se od sjutra do nedelje održati u glavnom gradu Poljske.
Na najjačem kontinentalnom takmičenju za jednu od medalja boriće se 369 takmičara (226 u muškoj i 143 u ženskoj konkurenciji) iz 41 zemlje.
Prvi na tatami će izaći Jusuf Nurković koji će sjutra (četvrtak) u kategoriji do 66 kg, za prolaz u drugo kolo morati da savlada Petra Zadra iz Bosne i Hercegovine.
Sledećeg dana (petak) boriće se Nikola Gušić (do 73 kg), Arso Milić i Srdjan Mrvaljević (do 81 kg) i Jovana Peković (do 70 kg).
Nikola Guši će se u prvom kolu sastati sa italijanom Leonardom Kasagli.
U prvom meču Arso Milić  će se sastati sa  Ungvari Atilom (Mađarska),Srđan Mrvaljević sa  Zaborsciuc Nikonom (Moldavija)
dok će Jovana Peković  za protivnicu u prvom kolu, imati  Teltsidou Elsavet iz Grčke.
U subotu, poslednjeg takmičarskog dana u pojedinačnoj konkurenciji, na borilište će  izaći Marko Bubanja i Danilo Pantić. Bubanja će se sastati sa Tiago Rodrigesom iz Portugalije dok je  Pantić u prvom kolu slobodan a u drugom ga čeka pobjednik duela Denis Kirilov (Rusija) i Romanuk Oleksandar (Ukrajina). Pantiću žrijeb nije bio naklonjen, obzirom da je Kirilov vlasnik mnogobrojnih velikih medalja između kojih i srebrne medalje sa svjetskog prvenstva kao i zlata sa Evropskog šampionata.
Kompletan žrijeb možete pogledati putem sledećeg linka:
http://www.ippon.org/eju_sen2017.php

Comments are closed.